Създаване на MilSim отбор

Място за дискусия относно създаването на група(отбор) за сценариен(горски,уудсбал) Пейнтбол.

Модератор: dmanolov

Създаване на MilSim отбор

Мнениеот Gorskiq » 23 Дек 2009, 10:26

Здравейте!Както много от вас вероятно са чули към 25.01.2010 се очаква преброяването на MilSim отборите в Бг.
MilSim е абревиатура на военна симулация (от англ. Military Simulation), която се провежда от граждани с развлекателна цел, като при пейнтбол игрите се имитират бойни сценарии и тактики. Екипировката е типично военна. Маркерите (оръжията) трябва да изглеждат като истински и да отговарят на определени условия за стрелба. Има ограничения в броя на топчетата (мунициите) за всеки играч и отбор . Облеклото също трябва да бъде военно. В общи линии е това.

Към днешна дата имаме потвърждението на 8 човека за участие през 2010.Търсим още,защото макар отборите да са от 6 играчи в някои от срещите ще играе един,в други - друг...зависи от ангажиментите на съответният човек към работа и семейство :)
Всеки играч и съвет са добре дошли !:)
Gorskiq

Re: Създаване на MilSim отбор

Мнениеот shaika_i » 23 Дек 2009, 23:53

имаме желание но,но маи на този етап няма да можем да намерим маркерите.Все пак мисля че за тази игра няма да е важен маркера а тактиката и колко е обигран отбора.Ако се променят правилата ще се радваме и ние да се включим
Аватар
shaika_i

Мнениеот Gorskiq » 24 Дек 2009, 12:32

Защо да се променят правилата?За 2010 съвсем спокойно можеш да си играеш с А-5,Х-7,ренталски Типман и така нататък...само трябва да им сложим по един приклад и това е!
Gorskiq

Мнениеот shaika_i » 24 Дек 2009, 17:32

аз не мисля да инвестирам в А-5 си.а и в нашия клуб имаме само 3 А-5.значи неможем да играем
Аватар
shaika_i

Мнениеот Gorskiq » 07 Апр 2010, 18:06

След провеждането на организационната среща е открита нова тема за мил/сим-а.Моля желаещите да натиснат тук
Gorskiq

Назад към Scenario team